Search
 

Jegyzettömb

+ - Jegyzettömb

A HunPress Nyomda jegyzettömbök tervezésével és előállításával is foglalkozik. A jegyzettömb amellett, hogy praktikus az egyik legnépszerűbb céges ajándék, amely az arculat és üzenet egyik hordozóeszköze, ezért egyszerre ügyviteli és marketing nyomtatvány.

Nevéből adódóan a jegyzettömb jegyzetelésre, rövid távú feljegyzésekre szolgál. A jegyzettömb lapjai könnyen írható papírból /pl. ofszet papír/ készülnek, és általában keményített hátlapkartonnal rendelkezik. Fontos, hogy a papír nedvszívó legyen, a ráírt szöveg hamar megszáradjon, ne maszatolódjon.

A jegyzettömbök jellemző vastagsága 3–5 mm, ez 30–50 lapot jelent egy tömbben. Felhasználástól függően a tömböket A4-es mérettől az egészen kicsi méretig (pl. A6) is gyártják. Jellemzően a nagyobb méretű, formátumú tömbök kevesebb lapot tartalmaznak, míg kistestvéreik, akár több száz laposak is lehetnek (pl. kockatömb). Minél vastagabb egy tömb, annál több ideig közvetíti üzenetünket. Végleges tömbös formáját a felső részén kialakított ragasztórész adja. Az elhasznált lap könnyen leválasztható, míg a tömb egyben marad.
Készülnek álló és fektetett formátumú tömbök is. A jegyzettömbök nagyon költséghatékony marketingeszközök. Lapjain gyakran megjelennek reklámok, egy-két színnel nyomtatott céglogók, rövid, jól csengő szövegek, üzenetek. A folyamatos használat miatt állandóan szem előtt van, ezzel biztosítva az üzenet megjelenítését.

+ - Leggyakrabban használt méretek?

A4-től egészen A6-ig

+ - Alapanyag?

Az ofszet papírtól a kreatív papírokig széles kínálatot biztosítunk az alapanyag kiválasztásához. Munkatársaink igény esetén szívesen adnak tanácsot, javaslatot a megfelelő elemek kiválasztásában.