Search
 

Cégünk

ISMERJEN MEG MINKET

KIK VAGYUNK?

A Hunpress Nyomda 2003 – ban egyéni vállalkozásból alakult 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ofszet nyomtatás technológiai eljárásokat ismerő szakember és nagy kreativitással bíró fiatalokból álló társulás, mely összeállva egy teljes körű nyomdai szolgáltatást tud nyújtani minden megrendelőnk számára. Fő feladatunk, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítsuk, papírra vessük.

JELSZAVUNK:

NYOMTATÁS RÖVID HATÁRIDŐN BELÜL.

Színes és nem színes anyagokat széles választékban kínálunk. Megrendelőink árérzékenységét szemelőt tartva nagy hangsúlyt fektetünk a nyomtatás árakra. Legyen szó kis és nagy tételről, akár egyedi igényekről, elképzelésekről mi minden igényt igyekszünk a legjobb minőségben kiszolgálnunk, vagyis nyomtatás profi megoldásokkal.

Az árajánlatkérésekre gyorsan reagálunk, egyes esetekben akár perceken belül is. Szakképzett dolgozóink igyekeznek a minőség maximális kielégítésére. Munkavégzés közben is ügyelünk a rendre, a tisztaságra és a barátságos munkahely kialakítására. Környezetünk védelme érdekében igyekszünk a hulladékot szelektíven gyűjteni és tárolni. Ügyfélkörünk folyamatosan bővül. Árbevételeink is növekvő tendenciát mutatnak. Lelkes csapatunk rugalmasan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez.

A legjobb nyomda Budapesten! 🙂

Kiss Tibor / Ügyfél

Pontos, gyors, korrekt munkavégzés, jó árakon. A legrugalmasabb nyomda, akikkel idáig dolgoztam és a munka felvevő hölgyek kimondottan kedvesek és segítőkészek. Kifejezetten ajánlom.

Nagy Csaba / Facebook

MINŐSÉG

A legújabb technológiával végezzük munkánkat, a világ legjobb nyomdagépeivel dolgozunk. Csak a legjobb minőséget engedhetjük meg magunknak. Amit előállítunk, nekünk is tetszik! Ezt fontosnak tartjuk. Csak így tudjuk jó szívvel ajánlani magunkat.

RUGALMASSÁG

Minden terméknek megvan a legyártásához szükséges ideje. Mivel a nyomdában egyszerre több munka fut, ezért ez az idő hosszabb, mint ami egy munka előállításához szükséges. Extrém esetekben előfordul, hogy megrendelőink kérésére lerövidítjük ezt az időt, ami plusz energiaráfordítást jelent, de tudjuk, hogy mennyire sokat jelenthet egy időben elhelyezett reklám.

KEDVEZŐ ÁR

Hatékony gépparkunk gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé, amit árainkban tudunk megmutatni. Egységnyi idő alatt több terméket tudunk előállítani, ami alacsonyabb darabárat generál, ami alacsonyabb költséggel terheli megrendelőink pénztárcáját. Így olcsóbb a késztermék. Próbálja ki, hasonlítsa össze.

OFSZET NYOMTATÁS

Ryobi GX 520

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

Konica Minolta 1060 • Konica Minolta 1060 L

PLAKÁT NYOMTATÁS

Roland VP 540 • Mutoh 1204

BORÍTÉK NYOMTATÁS

Xanté Ilumina

KÖTÉSZETI UTÓMUNKÁK

Kasírozó gép, Fóliázó gép, Biegelő gép, Riccelő gép