HunPressGyorsnyomda

Standard Névjegykártya

Rendeljen névjegyet szakértőktől! Névjegykártya esetén szinte bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni! Amennyiben az alábbi opciók megfelelnek, kérjük válassza ki a névjegykártyájának paramétereit és darabszámot, és tegye kosárba. Egyedi ajánlat kéréséhez kattintson ide.

0 Ft
0 Ft
Remove all
  • Plusz ár: 0 Ft
  • Termék ára: 0 Ft
  • Összesen: 0 Ft

Információk

A legfontosabb tudnivalók a szolgáltatásunkról:

Minimális rendelés: 98 db.

A névjegykártya mennyiségek azonos típusnál összevonhatóak, rendelési mennyiség nevenként min. 30 db.

Vállalási határidő grafika jóváhagyásától számítva 1 munkanap. Hozott, kész terv esetén személyes megbeszélés alapján, akár meg is várható.

Anyagleadás névjegykártyához:

A legjobb minőséget a vektoros fájlok biztosítják (cdr, ai, pdf), de akár tiff, psd, jpg formátumból is tudunk dolgozni, megfelelő méretben (90×50 mm, vagy 85x55mm – egyedi méreteket is készítünk, ez esetben kérje egyedi árajánlatunkat), 300 dpi felbontással, vágójellel ellátva. A Word-ben és egyéb Office programokban készült névjegykártya terveket minden esetben át kell szerkesztenünk (ekkor szerkesztési díjat számolunk fel: 2000,- Ft+áfa negyedóránként).

Javasoljuk, hogy a névjegykártya szélétől befelé 5 mm-re már ne helyezzen el fontos információkat. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 3 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet.

Természetesen lehetőség van teljesen új névjegykártyák szerkesztésére is, ebben az esetben a grafikai költség 3000,- Ft negyedóránként. A nálunk készült névjegykártyákat elmentjük szerverünkre, így újrarendeléskor már nem számolunk szerkesztést és akár még aznap elkészülhet.

A feltöltött állomány mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Kérjük, hogy amennyiben lehetséges PDF formátumban töltse fel a nyomdakész anyagot, mert ez a formátum biztosítja a beállított méret megtartását!

Amennyiben több fájlt szeretne feltölteni javasoljuk az állományok tömörítését ZIP vagy RAR kiterjesztésű fájlokba.

Menü